Bæredygtighed

Vi hjælper med omlægning til en bæredygtig grafisk produktion

Hos MediaPrint er vi selvejede, og har ingen aktier i hverken specifikke produktionsmetoder eller materialevalg. Det betyder at vi kan tilbyde en 100% uafhængig og holistisk rådgivning. Vi skræddersyr løsninger der passer jeres virksomhed udfra jeres behov og ambitioner.

Image

CSR er mere end grønne ord

Ofte er en grøn omstilling kun ét af flere initiativer i et samlet CSR arbejde. Derfor handler det om at balancere sin indsats mellem andre initiativer, samtidig med at holde styr på tidsmæssige -og økonomiske omkostninger. Og ja, så skal kvaliteten bevares.
Hos Mediaprint har vi stor erfaring med netop den balancegang. Det betyder også at vi kan hjælpe dig med at finde og prioritere dine initiativer.

Det grønne valg
er en rejse

Hos MediaPrint tror vi på, at det grønne valg er en rejse, der tager sin begyndelse i den aktuelle situation og herefter styres af optimerede produktionsløsninger, hvor de lavest hængende frugter plukkes først og så fremdeles. Altså ikke et ”quick fix”, men en vedholdende proces, hvor man måler sin performance på udvalgte KPI’er, hvorved den konstante fremdrift tilsikres og hverdag bliver grønnere.

Image

Med 7-Eleven på Folkemødet

Mediaprint har stået for udviklingen af 7-Elevens nye bæredygtige koncept på Folkemødet. Mediaprint har specialudviklet al inventar, interiør og facade mm. Alt er tilpasset varerne og butikken. Mediaprint har stået for implementeringen af hele butikken.

Image

Specialfremstillet emballage der mindsker CO₂

Vi arbejder løbende på at mindske vores kunders CO₂ aftryk. Sammen med udvalgte kunder har vi specieludviklet emballagen til deres trykmaterialer. Det betyder at emballagen kan indholde flere formater i samme pakke. Det giver færre leverancer til de enkelte butikker og derved færre distributionsomkostninger, samtidig med at de hjælper til en grønnere hverdag.

icon

Skal vi hjælpe jer

med bæredygtig omstilling?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.
Ring eller skriv gerne.

Profil
Anna Stenbeck Client Director
+45 82 30 42 00
Send email
icon