Referencer

Hvordan kan vi hjælpe dig? Nedenfor kan du finde eksempler på hvordan vi har hjulpet andre kunder.

Image
Title

iittala shop in shop i Magasin

Skiltning og foliering, shop in shop, for iittala i Magasin

Image
Title

Bæredygtighed på Folkemødet

I samarbejde med 7-Eleven var MediaPrint med til at udvikle deres butik på Folkemødet på Bornholm.

Temaet var lokale leverandører, organiske materialer, samt mere folkeligt – og mindre kommercielt.

Se alle billeder (11) Image
Image
Title

Nyt koncept for København Zoo

Mediaprint og iRetail har sammen stået for udviklingen af Zoo´s nye koncept. Mediaprint har specialudviklet al inventar, interiør og facade mm. Alt er tilpasset varerne og butikken. Mediaprint har stået for implementeringen af hele butikken.

Image
Title

Kærlighed til brød & økologi

Kan du lige lugten I bageriet ?
MediaPrint har hjulpet den økologiske bagerkæde, EMMERYS, med facadeløsning og skilte- der giver et strømlinet udtryk, der matcher kædens høje kvalitet.

Image
Title

Reitan Convenience i Københavns Lufthavn

I forbindelse med et arrangement for Reitan Convenience ved Hangar 145, MediaPrint stod for produktion og opsætning af skilte, bagvæg, roll-ups, A-bukke, navneskilte, boardingpass, goodiebags - Kort sagt, alt det der skulle illustrere, at du skulle på en rejse.

Se alle billeder (7) Image
Image
Title

Realmæglerne

Sammen med RealMæglernes kædekontor har Media Print været med til at udvikle og implementere et opdateret visuelt udtryk på butiksfacaderne. Genkendelighed, synlighed og imødekommende er nøgleord, der skal repræsentere RealMæglernes forretninger på tværs af landet. Media Print har, i samarbejde med de enkelte butikker, stået for at designe, producere og montere komplette facadeløsninger, der lever op til kædens visuelle koncept.

Se alle billeder (7) Image
Image
Title

Heimstaden

Vi leverer diverse POS materialer, visitkort, kuverter, bannere, dørmåtter, m.m. Her på billedet ses Heimstadens logo i en af deres receptioner - sprøjtemalet akryl bogstaver.

Image
Title

Brødrene Dahl

POS materialer, gaveartikler, lagerløsning m.m.

Image
Title

Facadekoncept for Sport24

Hvis du skal strække ud, kan du passende gøre det foran en Sport 24-butik. Så vil du samtidig opdage det nye, flotte facadekoncept, som MediaPrint har udviklet til sportskæden. Effektiv produktion for alle butikker i hele landet.

Image
Title

Dejligt, dansk, discount

Bare fordi varerne sælges til discountpriser, behøver butikken ikke se billig ud. Det er Løvbjerg et godt eksempel på. MediaPrint har hjulpet supermarkedskæden med et nyt wayfinding skiltesystem, kampagne- og facadeløsninger til alle kædens forretninger.

icon

Har du spørgsmål

eller behov for sparring

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.
Ring eller skriv gerne.

Profil
Sune Friis Lund Production Director
+45 82 30 42 00
Send email
icon