Services

Vores erfarne konsulenter leverer dybdegående rådgivning om alle former for grafisk produktion og distribution.

icon
Kataloger
Vi hjælper dig igennem hele processen, således at det eneste du skal forholde dig til, er produktionsplanen. For at ramme den mest optimale pris på distributionen – guider vi dig dig igennem valg af papir og format. Ønskes en mere bæredygtig løsning, hjælper vi med at finde det rette produktionssted med de rigtige certificeringer.
icon
Outdoor
Når store outdoor kampagner skal køres ud i hele Skandinavien, skal der koordineres, produceres og leveres – som regel på samme tid. Alt dette håndterer vi udad vores kontor i København. På grund af vores konkurrencedygtige priser og sikre levering har MediaPrint gennem en årrække været fast leverandør til flere store brands.
icon
Retail
Når du træder ind i en fysisk butik, er det første, du lægger mærke til, om varerne præsenterer sig pænt og indbydende – fx via gennemtænkt indretning, grafik, skilte og wayfindings.
Vi er specialiserede i at trænge igennem hos den kræsne forbruger gennem målrettet design og indretning af den fysiske butik – fx facader, instore- og outdoor design og meget, meget mere – på baggrund af nyeste forbrugerindsigter og trends.
icon
POS
Som full-service leverandør til flere af landets største convenience kæder, skal man hele tiden holde sig på tæerne. Hver eneste måned producerer og monterer vi vinduesfolier på over 100 butikker. Ligesom vi producerer, pakker og leverer kampagnemateriale til mere end 300 butikker – op til 15 gange om året.
Med vores egenudviklede platform får du fuld kontrol og overblik, mens vi ordner resten.
icon
Facader
Tryk til facader, skilte, facadebogstaver med eller uden lys.
Tag fat i vores specialister, og lad dem guide dig til den rette løsning.
Background
Image
Title

Lagerstyring

Med lagerplads i både Glostrup og Helsingør, kan vi tilbyde sikker opbevaring af jeres kampagnemateriale. Det betyder at I ikke skal tænke på noget, og vi klarer nemt alt fra produktionen til opbevaringen til logistikken.

Image
Title

Logistik

Hos Mediaprint har vi udviklet vores helt egen webplatform, hvor I kan bestille hvad I mangler, når I mangler - og det hele sker online. Vi sørger også for sikker distribution til jeres butikker i én samlet pakke, så I sparer tid, emballage og transport.

icon

Har du spørgsmål

eller behov for sparring?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak.
Ring eller skriv gerne.

Profil
Sune Friis Lund Production Director
+45 82 30 42 00
Send email
icon